Skip to content

Om Mig

Vem jag är

Pierre Ulin, född 1974, uppvuxen i Mora, Dalarna. Studerade till sjukgymnast i Uppsala och tog examen i december 1998.

Erfarenheter

Under hela min yrkesverksamma sjukgymnastiska karriär, som varat sedan december har jag arbetar polikliniskt på vårdcentral. I Hagfors 6 månader, Eskilstuna 3 år, Sjukgymnastiken i Kungsör 13.5 år (egen mottagning). Sedan 2016 på Ulin & Kun Sjukgymnastik i Eskilstuna. Jag har sedan 2003 även arbetat som ergonomkonsult på Smedhälsan i Eskilstuna.

Utbildning

För att ge patienten optimal hjälp är det viktigt att kontinuerligt vidareutbilda sig och hålla sig ajour med utvecklingen inom det sjukgymnastiska området. Efter grundutbildningen har jag tagit examen MDT (Mekanisk Diagnostik och Terapi) och OMI (Orthopedic Medicine International). Läst universitetsstudier i Neurologi, Smärta, Akupunktur, OMT (Ortopedisk Manuell Terapi), Idrottsmedicin, Yrsel och Balans, Ergonomi och Beteendevetenskap. Har även lymfterapiutbildning inom Kombinerad Fysikalisk Ödemterapi (KFÖ).

Som person

Jag är ambitiös, seriös och målmedveten vilket speglas i mitt arbete som sjukgymnast.

Som sjukgymnast

Jag arbetar efter principerna att finna och behandla orsaken till funktionsstörningen och inte enbart symptomen, samt att ge patienten hjälp till självhjälp.

Om Mig Pierre Ulin